‘The floor is yours’

Home / Over de NBL / ‘The floor is yours’

Het Jeugdcultuurfonds start samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen.


Hoe werkt het?

Vanaf maart 2018 starten er in Weert, Groningen, Rotterdam, Den Bosch Roermond, Breda en Eindhoven, via bekende danscoaches van Mad Skills uit de urban dance scene, speciale series van tien danslessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance.


Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours de City VS City battles georganiseerd door de Nederlandse Breakdance League, waaraan de deelnemers van de lessen meedoen. Op zondag 10 juni vind de City VS City plaats in Amsterdam Noord, Tolhuistuin. De kinderen maken dan kennis met de Nederlandse Breakdance scene die nationaal en internationaal op hoog niveau dansen!


Wie geven de lessen?

Bekijk de website hier om de dansdocent, locatie, dag & tijden te zien.


Kosten en meer informatie 

De tien lessen kosten € 25. Let op: voor wie het niet kan betalen, het Jeugdcultuurfonds helpt! Stuur dan vooral een mailtje naar thefloorisyours@jeugdcultuurfonds.nl. Inschrijven kan via het Jeugdcultuurfonds.